A V-Tech frontembere dalt írt kedvesének

A V-Tech frontembere dalt írt kedvesének

Kefirt, a V-Tech énekesét kapta mikrofonvégre egy rendezvényen az internetes sztártévé, ahol kiderült, új lemezén fellelhető egy szám, melyet a szerelmének készített.

"Szoktam zongorázgatni otthon a kedvesemnek persze. Sajnos nekem a klasszikus értelemben vett zongorám nincsen. A pincémben van egy kis stúdióm és azon belül van egy kis szintetizátor, de hát az mégsem zongora, de persze az nem annyira romantikus mintha egy nappaliban lenne egy nagy versenyzongora és akkor ott történnének mindenféle dolgok, de majd egyszer az is eljön" - mesélte a tabutv.hu riporterének Kefir, aki lemezén, egy szerelmének készített számmal rukkol majd elő.

"Most jelent meg decemberben a V-Tech legújabb lemeze és a 'Nem történhet semmi baj' című szerzeményt szántam a kedvesemnek. Persze már halotta sokszor a számot, mert általában úgy születnek ezek a dalok, hogy először csak a hangszerelésre figyelek és aztán megszületik a szöveg is. A szöveget, amikor írtam persze nem volt ott és egyik nap odaültem elé, hogy tessék, itt van ez lett a nótából, amit hallottál" - számol be a Tabu Tv riporterének a V-Tech tagja.

"Nincs oka rá, hogy féltékeny legyen azokra a lányokra, akikkel én együtt szoktam fellépni, mivel ő sokkal szebb bármelyiknél. Nagyon dekoratív, nagyon szép, nagyon jó vele élni és nem utolsó sorban nagyon jól főz. Házias is tehát mindenféle szempontból kielégítő a számomra. A hűség az nem belülről fakad, hanem az önmegtartóztatás és ha én nem akarom megcsalni, akkor nem fogom megcsalni" - meséli a videóban Kecskés Tibor. Nézd meg az interjút alább!

Forrás: tabutv.hu

Szólj hozzá!