Forgatás a paradicsomban - Kefir legutóbbi klipforgatásáról mesél

Forgatás a paradicsomban - Kefir legutóbbi klipforgatásáról mesél

Vadonatúj sorozatot indítunk a V-Tech.hu hivatalos weboldalon. A következő hetekben Kefir meséli el a zenekarhoz, dalaihoz és klipjeihez kötődő legszebb, legemlékezetesebb élményeit. Személyes történések, kedves sztorik... A sort legutóbbi videójával kezdjük.

Felejthetetlen élmény marad Kefir számára az a különös kaland, mely "A legszebb vallomás" című dalának klipforgatásához fűződik. Az énekes erről így nyilatkozik:

"A legszebb vallomás a legnagyobb költségvetésű klip, amit valaha készítettem. Nagyon szép környezetben Thaiföldön készültek a felvételek. A klip kedvéért még szakállat is növesztettem, ami eleinte furcsa volt, mert nem vagyok hozzászokva. A szigeten, ahová mint hajótörött kerültem, a történet szerint jó barátságot kötöttem egy majommal, aki a nyakamba kapaszkodva tartott velem. Életem egyik nagy élménye volt ez a jelenet, míg élek, nem fogom elfelejteni. Ahogy persze a kígyót meg a skorpiót sem... Kicsit tartok ezektől az állatoktól, úgy hogy nem volt egyszerű megbarátkozni a helyzettel, hogy még meg is kellett fognom őket. A skorpió kis híján megmart, de szerencsére egy szakember az utolsó pillanatban lekapta rólam. Mivel a hajótöröttek egy idő után felismerhetetlenné válnak, így engem is elmaszkíroztak. Ragasztottak rám álszakállat, bajuszt, és úgy festettek ki, hogy meggyötörtnek tűnjön az arcom. Néha még a kedvesem, Erika sem ismert rám."

Szólj hozzá!