Halálfélelme volt Kefirnek a születésnapján

Halálfélelme volt Kefirnek a születésnapján

Budapest — Remegő lábakkal ünnepelte születésnapját Kefir (33). Az énekes krisztusi korba lépett, amelynek megüléséről barátai gondoskodtak, nem is akárhogy. Háromnapos ünnepségsorozatot rendeztek, első nap Bükfürdőn 17 méter magasságban köszöntötték az énekest tortával.

– Amikor csellel felcsaltak a 17 méter magas Kristálytoronyba, megremegett a lábam, leblokkolt az agyam. Halálfélelmem volt, de összeszedtem a bátorságom, kiléptem és akkor Jonathan és Gál Zoli barátom tortával vigyorgott a mélység felett rám. Kérdeztem tőlük reszketve, remélem, nem azt várjátok, hogy ezt most itt felvágjam?" – mesélte nevetve Kefir, akit másnap Siklósra vittek borkóstolós vacsorára, ahol a házigazda borász legjobb borai kerültek asztalra.

– Fáradt voltam a buli után, és amikor Gál Zoli barátom azt mondta, üljünk autóba, mert az ő meglepetése még hátravan, hadd ne mondjam, mennyi minden futott végig az agyamon. Mohács mellé egy kis reptérre érkeztünk, ahol megláttam, repülni fogok a kétszemélyes trike Vilivel. Óriási élmény volt. Mondhatom, végre sikerült legyőznöm a tériszonyomat a születésnapomon! – nevetett az énekes.

Forrás és kép: Blikk.hu

Szólj hozzá!