Kefir szimfonikus koncertje

Kefir szimfonikus koncertje

Tervezek több új dalt is, már dolgozunk rajta, karácsony előtt pedig szimfonikus zenekarral fogok koncertezni” – árulta el Kecskés Tibor, azaz Kefir, aki április 12-én, azaz jövő pénteken 17 órától lesz vendége a Győr+ Rádió Sztár Plusz című műsorának.
Az élő adásban Szarva András műsorszerkesztő mindenről kifaggatja, és természetesen a kameránk is jelen lesz, a beszélgetést később a Győr+ TV is leadja.

Három éve jelent meg utoljára nagylemezed. Mi foglalkoztat mostanában?

Nagylemezt biztosan nem fogok készíteni, azt már szinte senki nem ad ki, de idénre tervezek több új dalt is, már dolgozunk rajta, karácsony előtt pedig szimfonikus zenekarral fogok koncertezni. Nagyon akusztikus párti vagyok. A zene két irányba ment: vagy digitális vagy élő, én szeretném továbbra is az élő vonalat képviselni. Egyébként semmi nem változott, ugyanúgy zenélek tovább, szerencsére továbbra is vannak felkéréseim, minden hétvégén megyünk valamerre, a fő csapásvonal még mindig a zene.

Néhány hete Győrben is felléptél. Hogy érezted magad?
Egyre kevesebb éjszakai szórakozóhelyre kapunk meghívást, amit nem értek. Ez a győri buli is megmutatta, hogy erre igény van. Sokan voltak, a közönségnek tetszett az élő zene.

A közelmúltban vásároltál Thaiföldön egy lakást. Mennyit leszel távol?

A kérdésre adott választ és az interjú további részét megtalálod ide kattintva!

Forrás: Győr Plusz

Szólj hozzá!