Kefir, a bárzongorista - újabb klipsztori

Kefir, a bárzongorista - újabb klipsztori

A V-Tech hivatalos weboldalán indított sorozatunk első részében Kefir "A legszebb vallomás" című klipjének készítéséről mesélt. Most itt a második rész, melyben Kefir visszaemlékszik, milyen volt "Az élet megy tovább" című dalához készült klipjének forgatása.

"Az egykori újpesti bőrgyár egyik épületében forgattuk a klipet. "Az élet megy tovább" a vidámságról, bolondozásról szól, ezért csupa vidám figura szerepel benne: pantomimesek, zsonglőrök, break-táncosok. Én pedig egy bárzongorista bőrébe bújtam. A klip egy részét greenbox-szal vettük fel, ahol egy régi mikrofonnal énekelek, míg a másik felében valódi díszletek vannak tánckarral, cirkuszi zenekarral, akrobatákkal, tűzpörgetőkkel. A szereplők amúgy színészek voltak, akik profin végezték a dolgukat.

Ez a dal azért nagyon fontos számomra, mert arról szól, ami akkor velem történt, a változásokról, amiktől nem szabad megijedni. Ekkor váltak szét az útjaink Szamival, és innentől egyedül folytattam mindazt, amit valamikor még együtt kezdtünk el.

Reggeltől késő éjszakáig forgattunk, de nagyon jól éreztem magam. A hangulat abszolút pozitív volt, mindenki bolondozott. A forgatás fénypontja számomra az volt, hogy az öcsém, akit akkoriban ritkán láttam, feljött Miskolcról, és ő is szerepelt a klipben. Sok rajongómat is meghívtam, hogy ők is résztvehessenek az első önálló klipem forgatásán, sőt a végén egy közös jelenetbe ők is beálltak."

"Az élet megy tovább" című dalhoz készült klipet megnézheted alább:

Szólj hozzá!