Kefir és a Határtalan Dal

Kefir és a Határtalan Dal

Neves zenészek és előadóművészek közreműködésével elhatároztuk, hogy teszünk valamit a határainkon innen és túl élő honfitársaink közötti összefogás érzésének elősegítésére a zene és a dal eszközeivel.

A HATÁRTALAN ÖSSZEFOGÁS című szerzemény előadására a következő előadókat kértük fel: Kefir, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Matisz Flóra, Kovács Nóri, Varga Miklós, Balázs Fecó, Szikora Robi, Király Viktor, Bódi Guszti.

A 25-30 állomásból álló koncertturné magyarországi megyeszékhelyeken, megyei jogú városokban, illetve külföldi magyarlakta határ menti helyszíneken kerül megrendezésre.

A HATÁRTALAN ÖSSZEFOGÁS című szerzeménnyel médiakampányt indítunk az ugyanezzel a címmel létrehozott turné népszerűsítésére, melynek keretében a márciusban történő sajtótájékoztatón a meghívott írott és elektronikus sajtó, tv- és rádiócsatornák minden munkatársának élőben bemutatjuk a dalt.

A turné állomásain a fellépő művészeket egy állandó öttagú zenekar és 3 tagú tánckar kíséri annak érdekében, hogy biztosítsuk az előadások magas színvonalát. A turné 2012 áprilisától 2012 év végéig tart.

A dalt meghallgathatod az alábbi player segítségével:

Ha kíváncsi vagy, mit gondol Kefir erről az összefogásról, nézd meg a vele készült interjút! 2:38-tól nyilatkozik az énekes:

Ha pedig további részletek érdekelnek, kattints ide!

Szólj hozzá!