Kefir lefőzte Müller Attilát

Kefir lefőzte Müller Attilát

Szolnokon, az Országos Grill bajnokság döntőjében a fiúk is harcba szálltak, hogy megmutassák a grillező tudományukat. Ők ugyan nem a különféle kupákért versengtek, mindössze a látogatókat akarták elbűvölni a különleges pellet grillen készülő kolbászkákkal. Kefir előnnyel indított, hiszen szakmája szerint szakács is.

- Vendéglátó szakközépiskolát végeztem, így cukrász, pincér, sőt szakács végzettségem is van. Nagyon szeretek grillezni. Ha időm engedi, meghívom a barátaimat, családtagjaimat hozzám, és sütök nekik valami finomat. Főleg a steaket szeretem, de természetesen grillkolbászt is szívesen készítek, épp ezért örömmel fogadtam el a meghívást a mai napra.

Attila is nagy lelkesedéssel állt neki a sütögetésnek, azonban Kefir előnyét nem tudta behozni. Az énekes gyakorlatával lekörözte őt, ugyanannyi idő alatt sokkal több kolbászt készített el, így végül Attila inkább a róla szóló újságot böngészte, míg Kefir elégedetten mosolygott.

És hogy mi lett a sütögetés végeredménye? Bárki megkóstolhatta, aki a fiúk sátra felé tévedt. Az itt látható képek pedig tökéletesen bemutatják, milyen jó hangulat uralkodott a rendezvényen.

Szólj hozzá!