Stop.hu: állandó problémával küzd Kefir

Stop.hu: állandó problémával küzd Kefir

Kecskés Tibor, azaz Kefir állandó fogyókúrázónak vallja magát. A V-Tech énekese folyamatosan küzd súlyproblémájával, de elárulta: ha nyaralásról van szó, nem fogja vissza magát.

Kefirnél ugyan várat még magára a klasszikus nyaralás, az énekes elárulta: azért voltak olyan napok a nyáron is, amikor nem volt annyira szigorú magához. Az énekes ugyanis odafigyel alakjára: nemcsak sportol, de igyekszik helyesen is táplálkozni.

- Én állandóan fogyózok, vagyis periódusaim vannak. Van, amikor visszafogom magam és sportolok és van, amikor nem. Nyaraláson, vagy karácsonykor például nem fogom vissza magam: eszem, iszom, fogyasztok rizst, burgonyát, sörözök. Egyébként nem eszem szénhidrátot, köretet, mindent salátával fogyasztok, ha pedig alkoholról van szó, általában a fröccsöt választom. Maximum vasárnap engedek meg magamnak egy sört, azt is csak azért, mert nagyon szeretem - magyarázta a STOPnak Kefir.
- A nyár hála Istennek, most is fellépésekkel telt, hétvégén mindig bulik vannak, de nekem ez is nyaralás. Ha ugyanis elmegyek egy falunapra fellépni és hozzák a jó töltött káposztát, pörkölteket, gulyáslevest, megeszem a kenyeret és megiszom a sört is. Bár klasszikus értelemben nem igazán mentünk sehova, nyár végén öt napot Olaszországban töltöttünk. Mi inkább télen szoktuk kiélni magunkat: január-február környékén elmegyünk Thaiföldre, most is így lesz. Majd akkor nyaralunk és ott is finom a sör - nevetett az énekes, aki nem először tér vissza a délkelet-ázsiai országba.

Legutóbb májusban utazott Thaiföldre, ahol leforgatták a V-Tech legújabb videoklipjét is.

- Május elején jött egy telefon, hogy szeretnék, ha fellépnék kint egy jótékonysági bálon. Már csak néhány napunk volt és hirtelen felindulásból úgy döntöttem, megyünk. Ekkor forgattuk le az új kisfilmünket is. Gondoltam egyet és életemben először egy teljes mértékben saját videoklipet szerettem volna. Elég furcsa volt, mert eddig mindig videokészítő stábbal forgattunk, most viszont én írtam a forgatókönyvet a gépen odafelé. Szerintem nagyon jól sikerült, nagy reményeket fűzünk hozzá.

Forrás: Stop.hu
Kép: STOP/Leéb Ádám

Szólj hozzá!