Szkafanderbe bújt a V-Tech - újabb klipsztori Kefirtől

Szkafanderbe bújt a V-Tech - újabb klipsztori Kefirtől

Az egyik legnépszerűbb V-Tech-dal volt a "Merre jár a boldogság" című nóta, melyhez egy igazán különleges klip is készült, ami a mai napig emlékezetes nemcsak a rajongók, de Kefir számára is, aki így emlékszik vissza a forgatásra:

A "Merre jár a boldogság" klipet a fóti filmgyár díszletvárosában forgattuk. A díszlet eredetileg a Dinotopia című amerikai tudományos-fantasztikus sorozat helyszínéül szolgált.

Egy modern fantasztikus szerelmes történetről szól a klip. A történet egy távoli bolygón játszódik, ahová űrhajósként érkezünk meg, és egy gyönyörű lányra találunk. A lány engem annyira elbűvöl, hogy ott maradok vele a bolygón, Szami pedig egyedül tér vissza a Földre. Amúgy a klipben szereplő lányt régóta ismertem. Előző éjszaka is együtt karaokeztunk egy helyen, és egyikünk sem tudta, hogy másnap együtt fogunk forgatni. Úgy váltunk el egymástól éjjel, hogy bocsi, nekem mennem kell, mert holnap klipforgatásom lesz... Másnap reggel eléggé meglepődtünk. :)

Szamival végig a forgatás alatt - reggel nyolctól este kilencig - mindketten szkafanderben voltunk. Az ősz ellenére is nagyon meleg volt, így a kétrétegű ruhában majd' megfőttünk, ráadásul az űrsisakok igen nehezek voltak, levegőt is alig kaptunk bennük. Abban a jelmezben járni-kelni egész nap, plusz még a súlytalanság állapotát is imitálni, emellett még jól kinézni, nem volt egyszerű feladat.

A súlytalanság állapotának megjelenítéséhez a dalt háromszoros sebességgel kellett felénekelnünk, később ezt lassították vissza az eredeti sebességre."



Szólj hozzá!