Tömegverekedésbe keveredett Kefir Thaiföldön

Tömegverekedésbe keveredett Kefir Thaiföldön

Egy hatalmasat esett motorral, majd még aznap este egy hat fős asztaltársaság támadt Kefírékre Thaiföldön. A békésnek induló nyaralás hatalmas adok-kapokkal indult.

Pihenés, munka, lakásfelújítás - ilyen tervekkel utazott szerelmével, Erikával és rokonaival Thaiföldre Kefír, de maga se hitte volna, hogy a több hetes kikapcsolódás nem úgy kezdődik majd, ahogyan tervezte. Sőt, talán rosszabbul nem is történhetett volna.

"Az érkezésünk után szinte azonnal kibéreltem egy motort, de szinte már az első úton megcsúsztam egy olajfolton és hatalmasat estem" - mesélte a Hír24-nek az énekes. - "Az órám megsérült, amit nagyon sajnálok, és a lábam lett kék-zöld, és le is horzsoltam. Az este történései azonban ezt is felülmúlták. Az egyik kedvenc vízipipázó helyünkre ültünk be a társaságunkkal, iszogattunk, beszélgettünk. Egy szomszéd asztalnál egy öt-hat fős thai társaság szülinapot ünnepelt. Amikor érkeztek még hozzánk vendégek, az egyik barátom megkérdezte őket, elvehetünk-e egy széket. Megengedték. Néhány perccel később azonban épp a szék miatt kezdtek el neheztelni ránk. Majd hirtelen a barátomra támadtak. Az egyikük még egy üveget is felkapott az asztalról és kettétörte a fején. Csoda, hogy megúsztuk. Az ilyen helyzetekben a thai-ok nagyon összetartóak, egy pillanat alatt lesznek százan is akár, és alaposan helyben hagyják a külföldieket. A barátomnak sikerült meglógnia, én azonban ott maradtam. Még egy órát beszélgettem velük, hogy megtudjam, mi volt a gond. Szerintük a barátom tiszteletlen volt, nem köszönte meg eléggé a széket" - magyarázta Kefir.

Az énekes és párja a következő napokban a rokonaikkal pihen, és a lakásuk felújítását felügyelik. Aztán lesz ideje a munkával is foglalkoznia, hiszen Thaiföld számos inspirációt tartogat, ami az új dalaiban köszön majd vissza.

Forrás és kép: Hír24.hu

Szólj hozzá!