Megjelent a V-Tech új albuma!

Kefir fiatal kora ellenére 12 éve a magyar popkultúra része. 21 slágeréből készült videoklip, ezek szinte kivétel nélkül vezettek valamilyen magyar slágerlistát. Számos sikeres album, több százezer eladott hanghordozó, több ezer koncert és fellépés, számtalan hazai és nemzetközi siker után megjelent új CD-je "A legszebb vallomás" címmel!

Kefir rövid szólókitérője után ismét a V-Tech zenekaré a főszerep, visszatérve a zenei gyökerekhez. A közelmúltban boltokba került nagylemez első slágere, "A legszebb vallomás" remélhetőleg sokak életét aranyozza be érzelmes pillanataival; igazi kulisszatitok, hogy a dalban Bereczki Zoltán vokálozik, aki számos korábbi V-Tech slágerhez adta a hangját az elmúlt évtizedben.

A meghitt hangulatú dalhoz hamarosan videoklip is készül, de addig is nagy eséllyel pályázik a rádióknál, hogy az ősz és a téli időszak egyik legnagyobb hazai kedvencévé váljon. "A legszebb vallomás" alább meghallgatható.

Az előzetes vélemények alapján bátran bízhatunk benne, hogy az idei karácsonyi szezonban sok rádióállomás veszi fel repertoárjába ezt a "legszebb vallomást". 11 új slágergyanús felvétel kényeztet bennünket az új korongon, melyek között találhatunk duettet a Csillag születik című műsorból ismert MC DC-vel, vagy épp a nagy múltú, elismert zenésszel, Nyári Károllyal, akit az utóbbi hetekben a lányai kapcsán láthattunk sokszor a médiában, és akivel már közös koncertet is adtak tavaly.

Meglepetésként Kefir a legnagyobb slágereiből (Álmodoztam, Nem szabad sírni, Vele minden jó, Visszahúz a szívem, Homokba írt szerelem) készült 2010-es megamixszel is megajándékozza rajongóit, és a karácsonyi szezonra való tekintettel a „Tied a szívem” sem maradhatott le a kiadványról, ez egy igazi jó karácsonyi hangulatú nóta. Ám a V-Tech azokra is gondol, akik a hamisítatlan V-Tech-dallamok szerelmesei, a „Megszakad a szívem” egy éppen nekik készült lendületes és vidám dal, mely minden lány és asszony szívét megdobogtatja. Az album sikere ismét garantált!

A teljes tracklista:
1. Csak megyek
2. Nem történhet semmi baj
3. A legszebb vallomás
4. Megszakad a szívem
5. Nem állít meg semmi
6. Ha megtehetném
7. Jó nap (feat. Mc Dc)
8. Nem hagyom magam
9. Szól a dal (feat. Nyári Károly)
10. Tied a szívem (Karácsony)
11. A legszebb vallomás (Piano version)
12. V-Tech Megamix 2010

A V-Tech már a Facebookon is – rajongóknak nemcsak az album kötelező!

Szólj hozzá!