A V-Tech is a RetroStars fellépői között

A V-Tech is a RetroStars fellépői között

Bulizz a '90-es évek legendás magyar együtteseivel, köztük a V-Tech zenekarral és Kefirrel a balatonfüredi Kisfaludy strandon! Ne hagyd ki az idei nyár legnagyobb retro partiját! A '90-es évek legjobb csapatai, egy helyen, kizárólag egy este erejéig - 2011. augusztus 19-én, Balatonfüreden.

Az idei nyár a modern zenei fesztiváloktól volt hangos, pedig az igazán ismert dalok még a jó öreg '90-es évekből valók. Egy kis memóriafrissítésként a RetroStars elhozta a '90-es évek életérzését egy estére a balatonfüredi Kisfaludy Strandra. Egy önfeledt este erejéig bulizhat a közönség a V-tech, az Ámokfutók, Sub Bass Monster, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az UFO, az Animal Cannibals, a Splash és DJ Dominique legismertebb számaira.

Figyelem! A sok éneklő között nem elég dúdolgatni, ezért szövegekből kötelező a felkészülés. És ha már egyszer eljutottál Balatonfüredre, akkor élj a lehetőséggel, és mártózz egy jót a fergeteges party előtt. A strand reggel nyolc órától este fél hétig áll a vendégek rendelkezésére, ingyenes élménymedence és sportpálya használattal.

A megaparty szervezői gondoltak egy nagyot és visszahoztak egy korszakot, egy életérzést és megannyi emléket, amiket ezek az előadók szereztek a '90-es években. Az "Álomhajó" című daltól kezdve a "Ha lemegy a nap"-on át a "Tedd fel a kezed" című slágerek ha megszólalnak egy buliban, ott biztos megmozdul a tömeg és egy emberként kezd énekelni. A szervezők hisznek abban, hogy egy nagy bulira el tudnak csábítani rengeteg embert az ország minden pontjáról, aki akkor élte a tinédzser korát, és akik most lehetőséget kapnak rá, hogy újra átéljék azt!

További információért kattints ide!

Szólj hozzá!