Kefir a "Drágám, add az életed!" győztese!

Kefir a

A TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedő első hetének versenyzői Kefir, Berki Krisztián, Emilio, Benkő Dániel és kedveseik voltak.

A megmérettetés során a hölgyek licitáltak, párjaiknak pedig különböző ügyességi feladatokat kellett végrehajtaniuk. Volt jégen futás, chilipaprika evés, sörös rekesz pakolás és megmászás, és még számos furfangos feladat. A tét a hét macsója cím, és egymillió forint volt.

Kefir és kedvese, Mariann eleinte inkább csak háttérbe húzódva figyelt. Így csak a negyedik helyen álltak. A harmadik adástól azonban Kefir beleerősített, és végül a döntőbe is ő került be Berki Krisztiánnal. Vasrúd hajlításban az énekes még Müller Attila korábbi rekordját is megdöntötte!

A döntő játékban Kefirnek és Krisztiánnak 15 sörösrekeszt kellett egymásra rakni, majd egyikről a másikra felmászni, és úgy megszerezni kedvesük számára egy rózsaszálat. A feladatot tökéletesen egyikük sem tudta végrehajtani. Az egymásra helyezett ládák igencsak ingatagnak bizonyultak. Végül Kefir egy ládával magasabbra jutott azzal, hogy a 14. ládára is felállt. Így ő lett a verseny győztese, azaz a hét macsója.

Gratulálunk neki!

Szólj hozzá!