Néhány hónap, és teljesül Kefir vágya

Néhány hónap, és teljesül Kefir vágya

Már csak pár hónap választja el Kefirt attól, hogy végre átvegye évek óta készülő álomlakását Thaiföldön - tudta meg a Life.hu.

Két évvel ezelőtt vásárolt Kefir egy 110 nm-es, nappalis, két hálószobás, sok teraszos luxusapartmant Pattayában, amelyet azóta sem tudott átvenni. A V-Tech zenésze befektetésnek szánta a földszinti ingatlant, melynek ára - állítása szerint - egyáltalán nem volt olyan horribilis összeg, mint ahogy gondolnánk. Pont ennyibe kerül egy balatoni, hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlan.

"Már készen kellett volna lennie a lakásnak, de egy évet elhúzódott az átadás. Rendszeres tájékoztatást kapok arról, hogy hogyan állnak a munkálatok, és most már csak pár hónap van hátra az átadásig. Az építtető, aki nem tudta időre átadni az apartmant, kötbér gyanánt a rendelkezésemre bocsátott egy hasonló lakást arra az időszakra, amikor a téli hidegből a meleg, hófehér homokos tengerpartra, a napsütésre és pálmafákra vágytam. De most már alig várom, hogy a saját kéglimet élvezhessem, amit ha majd nem használok, akkor ki fogom adni turistáknak" - osztotta meg velünk Kefír, akire az átadási ünnepségen nem csak mint tulajdonosra, hanem mint sztárfellépőre is számítanak.

A Life.hu cikke itt még nem ér véget, olvasd el a teljes írást ide kattintva!

Forrás és kép: Life.hu

Szólj hozzá!