Sztárok - köztük Kefir - böllérszerepben

Sztárok - köztük Kefir - böllérszerepben

Müller Attila már rutinosnak számít, hiszen második alkalommal vesz részt a siklósi disznóölésen, így idén a házigazda szerep is rá várt.

Ismert sztárjaink öltöttek kötényt a hétvégén az V. Tenkesalja Böllérfesztiválon és böllérnek álltak, hogy ők is közreműködjenek egy hamisítatlan vidéki disznóvágásban.

„Imádom a disznóvágásokat, és nagyon örülök, ha ilyenre kapok meghívást" – kezdi Müller Attila. – "mindig kiveszem a részem a munkákból, most is az egyik helyi böllér szerepét vettem át, amikor a disznót kellett megfogni, utána pedig a tisztításban és a szétbontásban is közreműködtem. Bár városlakó vagyok, a siklósiak szerint ez nem látszott rajtam” – mosolyog. Sajnos Attila kedvese, Rajnai Réka nem tudott párjával tartani, de amikor Attila elmesélte milyen jól érezte magát, ígéretet tett, hogy jövőre ő is részt vesz.

Kefir is facér volt a hétvégén. Erika helyett ezúttal legjobb barátját, Gál Zolit hozta magával, hogy mindketten kivegyék a részüket a disznókodásból. Fekete Dáviddal és Tarány Tamással bőszen darálták a húst melyből a nap végén mini töltött káposztát készítettek a Rocktenors tagjaival és a Győzike karakterével legnagyobb sikert aratott Somogyi András humoristával.

A cikk folytatásáért kattints ide!
Forrás és kép: Bevezetem.hu

Szólj hozzá!